För er ungdomar  

 

Visningsklass Young Handler

Alla visare upp till och med 26 år som visar häst i klass 1-8 kommer även i år att få en ”Young Handlerrosett”, en rosett per visad häst. Detta är ett led i SH:s ungdomsprojekt 2018 som vill uppmuntra ungas intresse för avel och exteriörbedömning. Är du 26 år eller yngre och ska visa häst, vänligen maila hästens namn, ditt namn samt vilken plats du ska visa på till maria@svehast.se så vi kan skicka rätt antal rosetter till premieringsplatsen.

Du måste anmäla detta i samband med anmälan. De som inte anmäls i tid kan få en rosett skickad till sig i efterhand, kontakta petra@svehast.se.

Efter att du har fått din rosett så får du gärna lägga ut ett foto av dig och hästen på sociala medier (facebook och instagram) och tagga det med #younghandleraward #svehast #sommarpremiering så kan vi uppmärksamma det på SH:s facebook och hemsida.

Visningsklass: I år kommer vi ha visningsklasser för visare från 0-26 år uppdelat på tre klasser, klass 10: 0-11 år, klass 11: 12-17 år och klass 12: 18-26 år. Visare i klass 10 tilldelas poäng men rangeras inte. Visare i klass 11 och 12 tilldelas poäng och de tre som fått högst poäng rangeras.

Mer exakta regler och mer information om visningsklasser m.m. hittar du i propositionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s