Miljöträningsträff

I helgen var det miljöträningsträff. Där samlades ett tiotal ekipage med varierande förkunskaper, bakgrund och ålder. På en bana i skogen med olika stationer fick människa och häst olika utmaningar att ta sig an.. För några var det första gången de var ute och åkte, medan andra hade mer erfarenhet. Varje station kunde bemötas på olika sätt och grad för att passa alla. Efteråt passade vi på att äta vår matsäck och ventilera lite hästsnack, trevligt hade vi. Det lär nog bli fler sådana här träffar. Nedan följer lite bilder från dagen.

 

 

1 kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s