Till er ungdommar

FNH Ungdom i samarbete med Titti Lindbom bjuder in Sveriges ungdomar (upp till 26år) till ett läger fyllt med nordsvenskar den 26-30 juni i Lagbo (norr om Uppsala)

Sista anmälningsdag är den 10 juni!

Lägret anordnar vi för att öppna upp dörrarna för den yngre generationen, förmedla kunskap och gemenskap! Under fyra roliga och givande dagar ska vi skapa minnen för livet! Lägrets innehåll är i olika former av ridning, körning, uteturer, visningsträning, teori inom avel och uppfödning. Kvällsaktiviteter, grillning och bad!

Mat och logi ingår i lägeravgiften på 1000 kr, resekostnaden tillkommer som ni själva står för, men vi försöker ordna samåkning så gott det går.

Anmälan görs till fnhungdom@outlook.com, minderårig behöver anmälas av målsman. När anmälan och betalning av lägeravgiften är gjord har du en plats på lägret.

Du som vill delta på lägret ska vara medlem i föreningen alternativt ingår i ett familjemedlemskap. Vid anmälan vill vi ha uppgifter om följande: Namn, adress, personnr, förkunskaper, eventuella allergier samt hur du planerar att resa till lägret.

Vid frågor kontaktar du Sofia Martinsson på 076-843 88 19 eller maila till fnhungdom@outlook.com

Välkommen till ett härligt hästigt läger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s