”Ettan” ett steg mot kusk

I helgen har det varit körkurs. De har nu klarat vår ”Introkurs” och kliver vidare i vår kurstrappa till ”ettan” Ett moment av många är att deltagarna får köra ett förutbestämt varv när övriga ser på. ”Lite nervöst men mycket givande och lärorikt” är en vanlig kommentar från deltagarna. Nedan ser du ett urval av bilder från detta moment av kursen.

Kanske blir du sugen på att lära dig köra häst?

13 – 14 juli kör vi en Introkurs igen. Under en helg får du bekanta dig med oss och våra nordsvenska hästar. Det är från början, lika för alla.

Alla börjar på steg ett. För dig som inget kan alls, men även för dig som kommit en bit på vägen, lika för alla. Det ger oss alla samma verktyg och språk som vi använder för att vi skall kunna tillgodose dig den kunskap som vi erbjuder dig på ett pedagogisk och resultatrikt sätt.

Intresserad eller har du frågor? Anmäl dig till:

Karin Hebbe på telefon 070-563 98 54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s