På´t igen bara

Nu är det åter dags för distriktets almanacka. Det är modell 2020 som ska tillverkas och som vanligt så efterlyser vi bilder från er till vår almanacka. För det är det då det sker, när era bilder hamnar i vår almanacka, då blir den allas vår almanacka. Så kolla nu upp mobilen, hårddiskar och allt annat med bilder du har. Kanske ligger det till och med någon godbit och ruvar i din byrålåda från förr. Förra årets tema ”sadel och sele” var tydligen ett framgångsrecept så vi kör repris på det. Det är ju också som bekant dags för oss här i länet att vara värd för hästdagen 2020, kanske har du något minne från Medevi 2010 eller rentav från Valla 1992 du vill dela med dig av.
Det vore väldigt trevligt att krydda upp almanackan med det.
Ny mejladress med nya bilder. Ös på bara så blir det bra, vi behöver urval!

Skicka bilderna till: almanacka2020@gmail.com

Eller så kontaktar du någon av oss i styrelsen för överlämnandet.

Tack på förhand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s