I smittans tider

I smittans tider så lyssnar vi naturligtvis till de råd och anvisningar som ges från myndigheterna. Då vi har all kursverksamhet utomhus och det rör sig om runt 15 personer på samma ställe har vi tillsvidare valt att fortsätta som vanligt med kursverksamheten. Ett naturligt avstånd till varandra får vi genom det säkerhetsavstånd vi använder mellan hästarna. För övrigt gäller samma sak som i övriga samhället. God handhygien, har du tecken på luftvägsinfektion så stanna hemma. Vi följer samhällsinformationen och beroende på utvecklingen kan vi därför med kort varsel behöva ställa in.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s