Säsongsavslutning

Nu har ännu ett gäng entusiastiska deltagare genomfört ett steg i vår körkurstrappa ”Ettan” Dessa är nu behöriga till nästa steg ”Tvåan” och kommer att få en kallelse till denna vartefter. Nu tar våra kurser sommaruppehåll och vi tar nya tag till hösten.

Är du intresserad av att vilja lära dig köra häst eller kanske bättra på dina kunskaper så gör en intresseanmälan till oss. Allt börjar med ditt intresse, när vi har underlag för kurs så får du en inbjudan. Inga förkunskaper, ingen egen häst. Det enda vi behöver av dig är din nyfikenhet på det här med hästkörning.

Välkommen med din intresseanmälan

Kontakta Karin Hebbe på telefon 070-563 98 54
Eller skicka ett mejl till henne: karin.hebbe@icloud.com

Vi längtar redan efter dig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s