Var smart

Att läsa i en tidning innebär att du får en avkopplande och samtidigt bildande stund för dig själv. Det är du och tidningen utan störande Facebookinlägg, diverse aviseringar och mejl som poppar upp hela tiden. Du minns bättre det du läser om du läser det på papper och när du till slut lämnar tidningen så är du både avstressad och kunnigare.

Som medlem i Föreningen Nordsvenska Hästen har du fördelen att kunna prenumerera på vårt informationsblad. Bladet ges ut fyra gånger per år och där står allt du behöver veta om vårt distrikt. Stående punkter finns med för att du snabbt ska hitta eller själv kunna söka vidare i den information du behöver. Men också alla inbjudningar, kallelser och resultat finns där. Ett och annat reportage hittar du där du kan läsa om deltagares och medlemmars upplevelser på olika aktiviteter och kurser.

Du som inte redan prenumererar på vårt informationsblad, prenumererar genom att betala in 100kr på giro 55 23 83 – 2 ange ditt namn, adress och ”prenumeration infoblad”

Välkommen som prenumerant av FNH Östergötlands informationsblad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s