Inbjudan digitalt möte för stoägare som inte eller sällan betäcker sina ston

Vill du vara med och hjälpa oss?  

Under hösten 2021 efterlyste vi personer som äger 1-3 nordsvenska ston i fertil ålder (3-15 år) som valt att inte betäcka eller betäcker sällan. Man behöver inte vara medlem i FNH. Ett fåtal har hört av sig och vill delta i denna grupp och vi hoppas på några fler. Tanken är att samtala i ämnet och få en ännu djupare inblick i varför hästägare väljer att inte betäcka sina ston eller varför man betäcker sällan. Vi uppskattar ert deltagande!

Så här anmäler du dig:
Vill du vara med och hjälpa oss? Skicka ett mail till pr@nordsvensken.org där du anmäler dig genom att presentera dig själv och dina hästar. Länk till mötet kommer på e-post till dig några dagar innan mötet. Sista anmälningsdag är den 7 mars 2022

Du kan läsa mer här på FNH Riks sidan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s