Ett tryggare ställe att köpa och sälja häst

Svehastar.se är Svenska Hästavelsförbundets nya saluhästsajt med annonser som är direkt kopplade till Blå basen, en hästdatabas med individuppgifter om härstamning, avkommor, tävlingsresultat, meriter mm för raser som är anslutna till Svenska Hästavelsförbundet.

Nu öppnar SH upp den nya saluhästsajten www.svehastar.se! De vill fylla sajten med hästar till salu av raser från alla våra medlemsföreningar – har du en häst till salu? Sprid ordet, dela och uppmana andra att lägga in sina hästar som är till salu och ta del av en trygg, enkel och funktionell saluhästsajt! Gå in och kolla nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s