Sista anmälningsdag 15 augusti

Östgöta distriktets målsättning är att alla hästar ska visas på premiering. Detta för att få en så säker och rättvis avelsvärdering som möjligt. Gör din häst rättvisa och anmäl den senast 15 augusti för visning på premiering

Lämpligast gör du det direkt på Svenska Hästavelsförbundets hemsida. Läs propositionen här innan du anmäler, där finns information du behöver veta innan du anmäler. Hela tillvägagångssättet, steg för steg kring anmälan hittar du här.

Du som vill anmäla via blankett och skicka via post hittar blankett här

Välkommen med din anmälan, vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s