God fortsättning och ett Gott Nytt År

Ett år går så fort och plötsligt så står vi här på årets sista dag. Ett nytt år står för dörren, ett nytt år med många händelser. Jag tänker då främst på vår hästdag i månaden augusti. Men redan på årets första dagar händer det grejer, redan 7 – 8 januari sparkar vi i gång vår körkurstrappa med en introkurs i körning. 14 januari ska vi sparka ut granen tillsammans alla vi, i Östgöta distriktet. 18 februari är det dags att hålla årsmöte. Som du förstår så har vi mycket att prata om på både julgransplundring och årsmöte så glöm inte att anmäla dig. I skrivande stund är både almanacka och blad på väg till dig. I vårt infoblad hittar du alla inbjudningar och mer information därutöver.

Nu kör vi, rakt in i 2023, häng på! Det blir kul

God fortsättning och ett riktigt gott nytt år önskar vi er alla i distriktsstyrelsen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s