God jul och gott nytt år kära medlemmar

Året lider mot sitt slut och julen står för dörren. Det är inget vanligt år som vi har upplevt, men trots allt så finns det ljusglimtar. Något som bör nämnas är Karina Rydbergs tävlingsframgångar. Styrelsen i FNH Östergötland vill här gratulera våra tre Östgöta ekipage i Nordsvensk SM. Karina Rydberg med Lotar och Lycke och även Helene Karlsson med Zingo. STORT GRATTIS till er! Stabila betäckningssiffror och att köpsuget efter vår fina ras består är också glädjande. Att våra kurser kunnat rulla på med rådande restriktioner är tacksamt även om de nu har tagit paus under rådande restriktioner. Kanske är det så att vi tar hand om oss själva mer nu, när vi avråds från att röra oss så lite geografiskt som möjligt. Vi går tillbaka till basen i våra liv och tar hand om det vi har, någon kanske bestämmer sig för att skaffa sig en nordsvensk.

Mitt i pandemin så lever föreningen vidare. Undrar du över något så hör av dig. Du hittar våra kontaktuppgifter här i bladet på framsidans insida och på hemsidan under länken ”vilka är vi” Vill du skicka ett mejl till föreningen så vill jag passa på att upplysa dig om att vi har ny mejladress fnh.ostergotland@gmail.com ska det vara i adressfältet. Men som sagt, just nu så är det jul och nyårsvila som gäller under rådande restriktioner, vilket inte gör det lämpligt att vi träffas tillsammans. Vi får tid till att reflektera och fundera över saker och ting och inta behövlig vila.

Hemsiderdaktören genom styrelsen

God Jul och Gott Nytt Hästår allesammans önskar styrelsen i FNH Östergötland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s