Några ord från almanacksredaktören

En rad i Alfred Tennysons dikt som årligen läses upp vid nyår lyder. Ring ut det gamla och ring in det nya. Det gäller väl ett år som detta i allra högsta grad tycker jag. Vi glömmer 2020 och hoppas att vi får ett bättre 2021. Jag hoppas att du kan känna, se glädje och minnas det goda som varit i de bilder som pryder denna almanacka. Jag vill här passa på att tacka för alla fina bidrag som har skickats in i år. Inte så många, men fina. En del har skickat flera vilket är tacksamt att ha att välja från och kan säkert vara till nytta i framtiden. En önskan är att fler medlemmar skickar in sina bidrag, allt för att få en så stor bredd som möjligt. Jag vill här passa på att understryka att det inte handlar om någon perfektion på något vis. En händelse, ett ögonblick eller en plats kan vara det som är det intressanta, kanske rentav mitt i vardagen. Något som kan berättas med en liten bildtext därtill, en bild ur din mobilkamera fungerar oftast utmärkt.  Och du, kom ihåg! Den bästa kameran är den som man har med sig. Spara inte på krutet, ge dig hän. Lycka till!

Om någon önskar fler exemplar av almanackan så kostar den 100 kr. För att försäkra dig om att det finns några kvar kan du kontakta någon i distriktsstyrelsen för vidare information. Pengarna betalas in på distriktets plusgirokonto: 552 383-2. Ange namn och adress samt att det gäller beställning av almanacka.

Göran Molin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s