Hej mitt vinterland

Hej mitt vinterland nu är jag här! I egenskap av ansvarig för distriktets almanacka så är jag det, och inte bara jag utan även vintern med snö och utan geggamoja. Vilket naturligt för oss in på 2022 års almanacka.  Det brukar vara lite glest med vinterbilder när vi efterlyser bilder. Så jag tänkte vi rivstartar året med lite fotografering, eller så har du redan bilder men inte kommit dig för att skicka in, spelar ingen roll, nu är det dags! Jag vill här passa på att understryka att det inte handlar om någon perfektion på något vis. En händelse, ett ögonblick eller en plats kan vara det som är det intressanta, kanske rentav något mitt i vardagen. Något som kan berättas med en liten bildtext därtill, en bild ur din mobilkamera fungerar oftast utmärkt.  Och du, kom ihåg! Den bästa kameran är den man har med sig.  Mailadress för att skicka in är: almanacka2022@gmail.com  

Lycka till!

Göran Molin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s