Alla är fotografer

Kameran är aldrig längre bort än din telefon nu för tiden. Så lättillgängligt och så enkelt har det aldrig varit att skapa bilder, bilder som vi använder överallt. På sociala medier eller att bara visa upp för någon annan, ibland kanske bara som en tillfällig minnesanteckning. Men en del minnen vill man ska vara för evigt, inte bara i en mobil. I distriktets almanacka till exempel, där är bilden en dokumentation av vår tid, ett historiskt dokument över oss själva och vår fina häst. Det är du som är fotografen och du bestämmer hur vår tid ska dokumenteras. Kom ihåg, alla är vi fotografer.  

Så var med och skapa din historia i vår almanacka genom att skicka ditt bidrag till: almanacka2021@gmail.com

Tack på förhand

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s