Sommarpremieringar 2021

I år hålls alla klasser öppna. En del nyheter finns förutom Corona (covid-19) restriktioner som du hittar i propositionen. Läs noga och ta reda på vad som gäller för just dig och din häst innan anmälan. Vid varje premieringstillfälle finns ett maxantal på 60 anmälda hästar uppdelat i block om max 15 hästar. Detta innebär uppehåll mellan varje block och upplägget för varje dag styrs av antalet anmälda hästar. Information om detta kommer att stå i katalogen. Endast 2 personer/anmäld häst (eventuella barn inräknat) får komma in på premieringsområdet. Detta ställer särskilda krav på både arrangörer, anläggning, funktionärer och hästägare. Hästägaren ska utan dröjsmål lämna platsen så snart denne är klar för dagen.

Känner man sig sjuk med symtom som t.ex. snuva, hosta, feber, halsont, muskel- och ledvärk, illamående och/eller huvudvärk ska man stanna hemma, detta gäller även om man bara känner sig lite sjuk. Håll avstånd till andra både inomhus och utomhus och tvätta händerna noga med tvål och vatten! Premieringen kan, av olika anledningar, komma att ställas in med mycket kort varsel. Håll koll här på vår hemsida och hos svenskahästavelsförbundet för uppdaterad information. https://svehast.se/

FNH Östergötlands målsättning är att alla hästar ska visas, allt för att få en så korrekt och säker avelsvärdering som möjligt.

Väl mött!

Proposition>>

Internetanmälan>>

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s